Nieuwe Gyeon coatings in gebruik

Sinds begin dit jaar maken wij bij Diventa Bella gebruik van de nieuwe serie Gyeon coatings. Deze professionele coatings mogen alleen door Gyeon-gecertificeerde bedrijven worden aangebracht.

De Infinite-serie is gebaseerd op voortschrijdende technische en chemische ontwikkelingen en ervaringen, opgedaan tijdens het gebruik van vorige Gyeon coatings. Zo verbetert Gyeon telkens weer haar producten.

Gyeon Q² Infinite Base Type 1 lakcoating is een 1-laags formule, op basis van fluor-gemodificeerde polysilazanen (polymeren). Dit geeft een duurzame, water- en vuilafstotende en uv-werende coating voor elk voertuig. Hierdoor wordt de lak nog gladder en harder en is gemakkelijker te reinigen.

Gyeon Q² Infinite Base Type 2 ceramic coating is een klassieke, dikke, 1-laags SiO2 coating. De Q² Infinite Base Type 2 is extreem glossy en waterafstotend. Hij geeft een minder glad resultaat dan de Type 1 coating, maar maakt dit meer dan goed met een visueel sterk verbeterd kleurresultaat.

Het hoofddoel van Gyeon Q² Infinite TopCoat Type 1 is het verbeteren van het uiterlijk en de duurzaamheid van het waterafstotend effect van de 2 basiscoatings. Het gebruik van deze TopCoat wordt aangeraden in barre klimaten en weersomstandigheden, en/of op voertuigen die intensief worden gebruikt en veel kilometers maken met beperkt onderhoud tussendoor.