Wassen en reinigen

De auto wassen. Voor velen een ‘moetje’ op de zaterdagmiddag. Voor ons een proces dat het verschil kan betekenen tussen een lak die lang schitterend blijft, of een lak die al na twee jaar letterlijk zijn glans verliest.

Wassen kent vele varianten en intensiteiten. Variërend van een eenvoudige wasbeurt tot een diepgaande reiniging als voorbereiding op het herstellen of verbeteren van de lak. Hoe beter het wassen, hoe beter het resultaat van detailling.

 

Wasstraat of zelf wassen?

We hoeven u niet te vertellen dat wasstraten slecht zijn voor uw lak. Na verloop van tijd verliest de lak glans en diepte en ontstaat er een waas die uw auto ontsiert. Maar het reinigen met de hand kan nog vele malen schadelijker zijn als u niet de juiste producten of techniek gebruikt. Het kan zorgen voor diepe, soms onherstelbare krassen of andere lakschade.

Wij gebruiken de beste onderhoudsmiddelen met de beste toebehoren. En technieken die ervoor zorgen dat uw auto er na de wasbeurt weer uitziet alsof hij net gepoetst is. Uw auto wassen wij met geduld, passie en expertise.

Laat u adviseren

Elke autolak stelt zijn eigen eisen aan de reinigingsmiddelen, dus laat u vooral en vrijblijvend informeren over hoe wij uw auto kunnen laten stralen.