Onze behandelruimte

Perfectie is bij ons de standaard. Dat begint bij onze perfecte poetsruimte. Voorzien van letterlijk alles. Zoals airconditioning, een poetsbrug en nietsverhullende verlichting. Middelen die ons helpen focussen op de belangrijkste auto van dat moment: die van u.

Eén auto: focus op perfectie

In deze ruimte past maar één auto. En dat is niet voor niets. Perfectie vraagt om focus. En die heb je niet als je twee auto’s tegelijkertijd behandelt.

Klimaat

Geavanceerde apparatuur zorgt 365 dagen per jaar voor het perfecte klimaat in onze behandelruimte. De luchtzakken die boven de auto hangen koelen of verwarmen de ruimte gelijkmatig. Wij werken met kritische en professionele coatings die vragen om een gelijkmatige temperatuur rond de hele auto.

Binnen wassen

Een detailbehandeling begint bij een grondige en zorgvuldige wasbeurt. Ook dat doen wij binnen. Zo zijn wij niet afhankelijk van goed weer en hebben we geen last van de negatieve invloeden zoals wind, zonlicht, warmte, etc.. Zo hebben we alle tijd om uw auto goed en met zorg te wassen.

Poetsbrug

In onze ruimte staat een poetsbrug. Die is er voor de ergonomie, maar ook om te zorgen dat we goed bij de lagere delen van elke auto kunnen komen. Zo laten we geen vierkante centimeter onbehandeld.

De poetsbrug zorgt er ook voor dat de wielen vrij komen te hangen. Zo kunnen wij de velgen makkelijk verwijderen en ook de wielkasten, remmen en remklauwen optimaal behandelen.

Speciale verlichting

Goede verlichting is een vaak onderschat onderdeel bij detailing. Alleen de exact juiste verlichting zorgt ervoor dat we de lak optimaal kunnen verzorgen en we coatings mooi egaal kunnen aanbrengen. Wij werken met hoogwaardige daglichtverlichting van Philips. Een speciaal armatuur verdeelt het licht diffuus over onze ruimte. Het zorgt voor een exacte kleurweergave en onthult zelfs de kleinste lak-imperfecties. Die wij vervolgens aanpakken.

Glazen wand

Tussen onze showroom en de behandelruimte staat geen gewone, maar een glazen wand. Zo ziet u hoe wij uw auto behandelen, terwijl u geniet van een fijne Italiaanse espresso.